English
Nederlands
Kosmos Entertainment
Neem contact op voor meer informatie!
Kosmidis Dimitrios
Rock Fills

Dit boek bevat 41 "drum fills" van wereldberoemde rock drummers van bands zoals, Metallica, Deep Purple, Red Hot Chilli Peppers, Radiohead, Oasis, Ozzy Osbourne, Dire Straits, Pearl Jam en vele anderen. Het doel van dit boek is om de muzikale kennis en vocabulaire van de student uit te breiden en te leren van de grootste rock drummers van de wereld. Iedere "drum fill" uit dit boek wordt gepresenteerd met 5 variaties, om zodoende de student diverse mogelijkheden te bieden en de mogelijkheid om eigen creativiteit te gebruiken.
Kosmidis Dimitrios
Snare Method

Dit boek is ideaal voor de drummer die muziek noten wil leren. Het hogere doel van dit boek is om te drummer kennis aan te leren, zodat het de "drum parts" makkelijk kan lezen en zodoende favoriete ritmes en songs te spelen. Het boek begint met de basis "quarter notes" en "quarter note rests" in verschillende "time signatures (4/4, 3/4, 5/4, 6/4) Daarna gaat het voort met de "whole notes, half notes, whole note rests en half notes rests". Een zeer belangrijk onderdeel van dit boek is de "dynamics" en de "accents". De opdracht voor de student is om in staat te zijn de verschillende "notes" te lezen met behulp van "dynamics en accents".
Een ander belangrijk onderdeel van dit boek is gewijd aan de "16th notes" en zijn variaties. De volgende hoofdstukken van dit book bevatten ook de "dotted notes" en de "tied notes". Het laatste hoofdstuk van dit boek is gewijd aan de "paradiddle" en zijn variaties.
Kosmidis Dimitrios
Drum Set Method

Dit boek is bestemd voor het toepassen van "rhythms en drum fills" op de "drum set". Bovendien bevat het 3 solos van 3 verschillende niveaus. Dit boek zal de student helpen om de basis "notation" van de "drum set" te leren op muzikaal gebied. Het bevat makkelijke ritmes en "drum fills aan het begin met kwart noten en achtste noten. Langzaam oplopend tot de zestiende noten en ritmes en hun variaties. De bedoeling van dit boek is om de student de basis kennis aan te leren, zodat de "drum charts" makkelijk gelezen en gespeeld kunnen worden.
Snare method book
Snare method book

Snare method book

info
Drum set method
Drum set method

Drum set method

info
Rock Drum Fills
Rock Drum Fills

Rock drum fills manual

info
Dimitrios Kosmidis
Dimitrios Kosmidis wordt gesponsord door

 

 

Slotenlaan 9, 8226ST Lelystad

 

 

Kosmos Entertainment